MGS - právě probíhá 4.kolo (poslední) až se vrátím udělám vyhodnocení a ceny!
Miss Sims - zrušena. Vyhodnocení je zde.
eva-sims.blog.cz

MGS - hodnocení 1. kola

8. února 2011 v 18:37 | Lassien |  MGS

eva-sims.blog.cz


eva-sims.blog.cz
Vytvořit cokoliv z grafiky na téma Vesmír.
eva-sims.blog.cz
Hodnotila jsem opravdu podle mého vkusu. A taky podle toho, jak jste se drželi zadání (vesmíru). Hlasovat můžete do 19.2. Zadání druhého kola začne 20.2.

eva-sims.blog.cz

Fotomontáž:
bilytygrik.blog.cz
Signatura:
bilytygrik.blog.cz
Hodnocení:  Úplně podle mých představ to není. Myslela, že tam bude více vesmír. Ale jinak je to moc pěkné. Krásně sladěné :-) 
Body:  7/10
eva-sims.blog.cz
my--perfect--world.blog.cz
Hodnocení:  Krásné! Moc se mi to líbí!! Nápis je moc pěkný. Dobrá volba obrázků! Já prostě nevím, co říct. Dokonalý vesmír!
Body:  10/10


labandasjana.blog.cz
Hodnocení:  Krásné. Ale moc mi tam nesedí ten žlutý nápis. Ale je to jen můj názor. Moc povedené :-)
Body:   8/10

4. Neti

netusik.blog.cz
Hodnocení: Neti nemám slov. Nádhera ;-) Ty nápisy jsou dokonalé! Přesně podle mých představ. 
Body: 10/10 (kdybych mohla tak ti dám i víc :-))

5. Joy

love-magic-sims.blog.cz
Hodnocení:  Pěkné. Takové magické! Hezky ořezané a sladěné. Jen mi tam trochu nesedí ta víla. Ale taky je to jen můj názor. Povedená práce :-)
Body:  7/10


Máte všichni krásné vývory! Už se těším na další kolo :-)Hodnotila jsem opravdu podle mého vkusu. Doufám, že se na mně nikdo nezlobíte :-) 

Konec hlasování


 

11 lidí ohodnotilo tento článek.

Komentáře

1 Labanda © | Web | 8. února 2011 v 19:06 | Reagovat

nezlobím se ;-) a kdybych náhodou vypadla chci si i tak zkusit všechny kola ju tak mě o nich informuj, mě tam takx nesedí ten nápis a nestihla jsem opravu ;-) :-)

2 Danuš | Web | 8. února 2011 v 19:09 | Reagovat

dakujem že dalšie kolo bude už ked tu budem si ma fakt potešila aj tým hodnotením dakujem

3 winter | Web | 8. února 2011 v 19:10 | Reagovat

Pěkný hodnocení. Děkuju za 7 bodů. :-)

4 neti | Web | 8. února 2011 v 20:41 | Reagovat

jeej ďakujem moc , za skvelé ohodnotenie :) moc ma to potešilo :) a aj ostatný majú krásne výtvory :) ... velmi sa teším na ďalšie kolo...a n a tvoje zadanie :)

5 ♥ Toclík s.r.o. ♥ | Web | 9. února 2011 v 19:20 | Reagovat

4. Neti  63.6% (7)

6 Tarty | Web | 10. února 2011 v 10:19 | Reagovat

11 hlas pro neti

7 Tarty | Web | 10. února 2011 v 10:20 | Reagovat

Ahoj Lassien, mám takový problém s jednou hrou kterou jsem si stáhla :-( Prosím, pomoc :-( Je to tady na blogu : http://lovesims-dogb.blog.cz/1101/the-sims-2-to-nechapu#komentare  :-(

8 Tarty | Web | 10. února 2011 v 10:21 | Reagovat
9 Joy | Web | 10. února 2011 v 18:04 | Reagovat

Ďakujem. už sa teším na ďalšie kolo. :-)

10 that-me | Web | 11. února 2011 v 10:29 | Reagovat

ty jo mas fakt pekny a zajimavy blog :)

11 that-me | Web | 11. února 2011 v 10:31 | Reagovat

hlasla jsem pro Neti, se mi to asi nejak nejvic libi :)

12 Lowiska | Web | 11. února 2011 v 15:40 | Reagovat

Určitě hlasuju pro Neti, její dílo mě zaujalo nejvíce.

13 ♥Carol♥ | Web | 14. února 2011 v 18:44 | Reagovat

Ahoj Affí :-) ;-)

14 laky-world | Web | 15. února 2011 v 12:17 | Reagovat

ahoj..dáš mě prosím hlasek - http://chuky.blog.cz/1102/sonp-1-kolo
DÍKY
Ještě jsem tam pod jménem : Laky-World
hlásek oplácím :)
A ještě jednou moc děkuji :)

15 Mr Revnicov | Web | 16. února 2011 v 19:45 | Reagovat

Nechceš se přihlásit d soutěže o nejhezčí siminku ?Tak jdi sem :http://bubliiceek.blog.cz/1012/soutez-o-nej-siminku Děkuji , bubliik bude rád/a :-)

16 Mejssi - thesimsen3 | Web | 19. února 2011 v 7:23 | Reagovat

čtvrtý a pátý na mě udělaly dojem :)

17 A* | Web | 19. února 2011 v 13:25 | Reagovat

Hlas pro Neti :-)

18 kofolka99 | Web | 28. února 2011 v 15:10 | Reagovat

Hlas for Neti

19 GG | Web | 1. března 2011 v 15:43 | Reagovat

Hlasujem za netii uzasna tvorba

20 ℳaℓℓ♥ | E-mail | Web | 9. dubna 2011 v 17:22 | Reagovat

Neti je úplně úžasná! Krása, dokonalost! Palec nahoru for Neti!!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama